Юрковецька громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Комунальний заклад "Центр надання соціальних послуг Юрковецької сільської ради"

ПРОТЕЗУВАННЯ

Протезування в Україні безоплатне для всіх, хто цього потребує. Держава оплачує встановлення якісних протезів, їх обслуговування та ремонт. 

11:39 21.02.2024

Соціально-психологічний центр Славутича надає допомогу постраждалим внаслідок війни

У м. Славутич Вишгородського р-ну Київської області діє соціально-психологічний центр. Установа надає послуги ветеранам війни, учасникам бойових дій, учасникам війни, особам з інвалідністю внаслідок війни, членам родин ветеранів та членам сімей загиблих на загальнодержавному рівні.

08:24 05.02.2024

Ключове – це підтримка! 

Як спілкуватися з людиною, яка опинилася в ситуації насильства? Ключове – це підтримка!  Детальніше про те, як підтримати постраждалу особу та допомогти у складній ситуації – у інфографіках  

15:03 30.11.2023

ПРАЦЮЄМО РАЗОМ!

Фахівці Департаменту соціального захисту населення ЧОВА спільно з Чернівецьким обласним центром соціальних служб провели навчання для представників територіальних громад щодо надання соціальних послуг вразливим верствам населення відповідно до державних стандартів.

09:36 24.11.2023

ТИ ЯК ! ГАРЯЧА ЛІНІЯ ПІДТРИМКИ !

Гаряча лінія кризової підтримки — це безкоштовна та цілодобова допомога для ветеранів, їхніх родин та постраждалих від наслідків війни. За вказаним номером (https://veteranfund.com.ua/projects/hot_line/) отримати консультацію психологів можуть:

09:01 24.11.2023

Всесвітній день дитини !

👦👧 Другий рік поспіль Всесвітній день дитини Україна зустрічає в умовах повномасштабної війни. В умовах, коли агресор намагається забрати в наших дітей життя, самоідентифікацію, Батьківщину, батьків – усе, що увесь цивілізований світ визнає як базові права дитини.

11:53 20.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь