Юрковецька громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Комунальний заклад "Центр надання соціальних послуг Юрковецької сільської ради"

"ВІЛЬНА"

Любі відвідувачки! Дружній до жінок та дівчат простір «ВІЛЬНА» — це підтримка жінок та дівчат в новому форматі!  Запрошуємо вас відчути тепло та підтримку в просторі в м. Чернівці.  Ми працюємо в оновленому форматі, де, окрім наших стандартних заходів, щотижня проводяться психосоціальні групи підтримки для представниць родин ветеранів, які:  1.очікують на повернення рідних  2. адаптуються після повернення  3. зазнали втрати Групи підтримки супроводжуються фаховими психологинями та соціальними фахівчинями з великим досвідом проведення підтримуючих груп, тож ви отримаєте не лише взаємопідтримку, а й допомогу фахових спеціалісток. Запрошуємо долучатися до таких груп підтримки. Ти не одна — «ВІЛЬНА» 

09:44 15.05.2024

ВИШИТА БРОНЯ

"Вишита броня" – концерт, масовий аркан, показ моделей у автентичному одязі, благодійний ярмарок солодощів, книг, виробів хендмейд, цікаві майстер-класи 🇺🇦

09:40 15.05.2024

«Вишиваємо Перемогу»

У четвер, 16 травня, відзначатимемо Всесвітній день вишиванки. Цьогоріч свято пройде під гаслом «Вишиваємо Перемогу», а на всіх подіях Всесвітнього дня вишиванки в Україні та за кордоном збиратимуть кошти на FPV-дрони для українських захисників!

09:34 15.05.2024

Що робити, якщо військовослужбовець потрапив в полон чи зник безвісти?

У руках країни-агресорки нині перебуває значна кількість українських військовослужбовців, точна кількість не підтверджується. В середині квітня міністерка з питань реінтеграції І.Верещук заявляла, що в Росії знаходиться близько 700 українських військовослужбовців та більше тисячі цивільних, натомість Російська сторона називає значно більші цифри, 27 травня глава ДНР заявив, що лише на території «ДНР» знаходиться більше 5 тисяч українських військовослужбовців.

12:15 13.05.2024

«Досвід ветеранів вартий поваги»

Вони пережили складні випробування на полі бою, а тепер стикаються з новими викликами у повсякденному житті. Шлях повернення ветеранів до цивільного життя не завжди легкий. Тому наша підтримка така важлива 🤲 Художниця Ольга Дегтярьова створила прості та чудові ілюстрації, які надихають виказувати вдячність і солідарність ветеранам. Ділимося з вами, щоб і ви могли поширювати їх. Та ширити усвідомлення про те, як необхідно бути поруч, бути разом 💙 Ще більше ілюстрацій можна подивитись та завантажити за посиланням https://bf.in.ua/iliustratsii/#h4

10:49 13.05.2024

«Військовий асистент»

Міністерство оборони спільно з Генеральним штабом Збройних Сил України запускають онлайн платформу, розроблену для полегшення процесу подання рапортів, заяв та інших офіційних документів військовими особами. 

12:06 12.04.2024

«Єдина ветеранська лінія»

У тестовому режимі запрацювала «Єдина ветеранська лінія», де ветерани війни, члени їхніх сімей та родини загиблих Захисників і Захисниць України можуть отримати безкоштовну консультацію та підтримку. Про це інформує Міністерство у справах ветеранів України.

15:06 11.04.2024

ЦЕНТР ДОПОМОГИ ВРЯТОВАНИМ

Центри допомоги врятованим – це державні установи, створені Урядом України у партнерстві з UNFPA, де люди, котрі виїхали з зони активних бойових дій та/або тимчасово окупованих територій, можуть отримати комплексну соціально-психологічну підтримку в одному місці.

14:14 14.03.2024

УВАГА ШАХРАЇ !!!

«Щоб отримати грошову допомогу від держави, натисніть тут». Коли такі повідомлення надходять, 10-15 тисяч користувачів щодня переходять за посиланнями на фішингові сайти – усі вони потенційно можуть стати жертвами шахраїв!

12:21 27.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь