Юрковецька громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Захисники та захисниці України І-ІІІ групи інвалідності і члени їх сімей можуть отримати грошову допомогу на санаторно-курортне лікування!!!!!!

Дата: 16.07.2024 11:24
Кількість переглядів: 114

Захисники та захисниці України І-ІІІ групи інвалідності і члени їх сімей можуть отримати грошову допомогу на санаторно-курортне лікування. Розмір одноразової виплати становить 15 тисяч гривень. Кошти виокремлюють з обласного бюджету в рамках Регіональної програми соціальної підтримки учасників АТО/ООС, Захисників і Захисниць та членів їх сімей.

Зазначимо, що грошова допомога надається громадянам, місце проживання (перебування) яких задеклароване/зареєстроване на території Чернівецької області, та внутрішньо переміщеним особам, які перебувають на обліку в Єдиній інформаційній базі даних про внутрішньо переміщених осіб у Чернівецькій області.

Грошова допомога не надається, якщо заявник, в поточному році вже отримував грошову допомогу за рахунок коштів обласного бюджету, передбачених на виконання інших обласних програм.

Для отримання цієї фінансової допомоги необхідно звернутися до структурного підрозділу з питань соціального захисту за місцем проживання/перебування із заявою та згодою на обробку персональних даних, до якої додаються:

- копію паспорта громадянина України та витяг із реєстру територіальної громади;

- копію ідентифікаційного коду;

- копію посвідчення встановленого зразка;

- копію документа військово-лікарської комісії, в якому визначено причинний зв’язок отриманих захворювань, поранень, контузій і каліцтв;

- довідку медико-соціальної експертної комісії про групу та причину інвалідності;

- документ про сплату повної вартості санаторно-курортної путівки строком санаторно-курортного лікування не менш як 14 днів, що засвідчує проходження Захисниками та Захисницями України І-ІІІ груп інвалідності та членами їх сімей санаторно-курортного лікування.

Дізнатись більше про виплати чи отримати консультацію можна, звернувшись до Департаменту соціального захисту населення обласної військової адміністрації, Центру по нарахуванню та здійсненню соціальних виплат за адресою: вул. Головна, 245, м. Чернівці, каб. 1.

Телефон для довідок (0372) 58-11-86, (0372) 55-03-80



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь