A A A K K K
для людей із порушенням зору
Юрковецька громада
Чернівецька область, Чернівецький район

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ про проведення громадського обговорення кандидатури старости старостинського округу №1 с. Баламутівка Юрковецької сільської територіальної громади ГЕРМАНА ПАВЛА ПЕТРОВИЧА

Дата: 29.05.2023 12:58
Кількість переглядів: 1593

Фото без опису

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про проведення громадського обговорення кандидатури старости старостинського округу №1 с. Баламутівка Юрковецької сільської територіальної громади

ГЕРМАНА ПАВЛА ПЕТРОВИЧА

Юрковецька сільська рада Чернівецького району Чернівецької області у період з 26.05.2023 року по 19.06.2023 року проводить громадське обговорення кандидатури старости Старостинського округу №1

 с. Баламутівка Юрковецької сільської територіальної громади відповідно до Порядку проведення громадського обговорення (громадських слухань) кандидатури старости у Юрковецькій сільській територіальній громаді.

            Сільський голова  Шафер Віталій Вікторович вносить на розгляд  жителів села Баламутівка кандидатуру ГЕРМАНА Павла Петровича          на посаду старости старостинського округу №1 с. Баламутівка Юрковецької сільської територіальної громади.

            Розпорядження від 26 травня 2023 року  №70-осн. «Про проведення громадського обговорення кандидатури старости у старостинському окрузі №1 с. Баламутівка  Юрковецької сільської територіальної громади»  розміщено на офіційному веб-сайті Юрковецької сільської ради та її сторінці у мережі «Фейсбук».

             Громадське обговорення проводиться на території старостинського округу №1 с. Баламутівка у формі вивчення громадської думки щодо підтримки кандидатури старости шляхом опитування жителів цього округу  за місцем їх проживання з оформленням підписних листів про підтримку запропонованої кандидатури ГЕРМАНА Павла Петровича.

            Жителям старостинського округу №1 с. Баламутівка, які братимуть участь у громадському обговоренні , в обов’язковому порядку необхідно мати при собі паспорт громадянина України для документального фіксування комісією результатів волевиявлення осіб-жителів старостату щодо підтримки кандидата на посаду старости . Підтвердженням підтримки кандидата є засвідчення виборцями запропонованої кандидатури старости.

             Також особистим підписом засвідчується згода на обробку персональних даних та згода на проведення консультацій з громадськістю.

 

Секретар сільської ради                                            Марія  Ілащук

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь