A A A K K K
для людей із порушенням зору
Юрковецька громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Серед найзатребуваніших фахівців  на ринку праці  – швачки та слюсарі

Дата: 18.05.2022 11:14
Кількість переглядів: 635

Серед найзатребуваніших фахівців  на ринку праці  – швачки та слюсарі

 

Станом на 18 травня 2022 року в Чернівецькій обласній службі зайнятості зареєстровано майже 500 вільних робочих місць. Найбільше роботодавці  потребують  швачок, для них є  91 пропозиція роботи, також є робота для 38 слюсарів.

  • Попри невисокий рівень заробітної плати в області, з початку року служба зайнятості допомогла знайти роботу для 1888 осіб. Також роботу знайшли 157 переселенців. Середній розмір заробітної плати по всіх вакансіях  складає 8300 гривень. Найбільшу заробітну плату – 20 тис.грн роботодавці пропонують на 4 пропозиції роботи. Зокрема, одному із комунальних підприємств міста потрібен заступник начальника відділу,  а також найвищу оплату праці пропонують лікарям – сімейному, акушер-гінекологу та стоматологу, – зазначає директорка Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко.

Місцеві та релоковані підприємства легкої промисловості  потребують швачок. Це 12 роботодавців, які мають потребу від 3 до 10 осіб для пошиття одягу, постільної білизни, текстильних виробів, весільних та вечірніх суконь, верхнього чоловічого одягу із зарплатою від  мінімальної до 14 тис.грн, в залежності від об’ємів роботи та виробітку.

Слюсарів потребують 11 роботодавців із оплатою праці  від мінімальної до 14 тис.грн. Фахівців шукають на комунальні підприємства та будівельні компанії. Серед напрямів діяльності – здійснення аварійно-відновлювальних робіт, аварійно-відбудовних робіт у газовому господарстві, для експлуатації та ремонту газового устаткування, ремонту колісних транспортних засобів, механоскладальних робіт, а також потрібні слюсар з контрольно-вимірювальних приладів та автоматики (електроніка), слюсар-монтажник приладового устаткування та слюсар-ремонтник.

Також серед актуальних вакансій є по 15 пропозицій роботи для інспекторів у заклад пенітенціарної служби та водіїв, по 13 для лікарів та охоронників, потрібні 10 майстрів. Роботодавцям потрібні по 8 бухгалтерів, в’язальників схемних джгутів, комплектувальників товарів, прибиральників приміщень та територій. Окрім цього є робота для економістів, менеджерів, фармацевтів, токарів, кухарів, контролерів, електрогазозварників та верстатників деревообробних верстатів.

 

Сектор інформаційної роботи  

Чернівецького обласного центру зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь