На базі Горошовецького ЗЗСО відбувся семінар – практикум з кухарями Юрковецької ТГ та Вікнянської ТГ
На базі Горошовецького ЗЗСО відбувся семінар – практикум з кухарями Юрковецької ТГ та Вікнянської ТГ. Розпочав семінар начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Ярослав Котик, який зазначив, що здоров’я дитини залежить від здорового способу життя, одним з елементів, якого є правильне харчування. Отож харчування у школі має бути повноцінним, вітамінним і смачним.
Майстри виробничого навчання професійно-технічного училища №8 Гуцул Марина Василівна та Ротар Олександра Вікторівна ознайомили кухарів з технологічними картами приготування страв і провели для учасників майстер клас на тему «Приготування страв за збірником рецептур Євгена Клопотенка». Було запропоновано приготування таких страв за рецептами Є. Клопотенка: бігос, салат з моркви з сиром, кебаб з сиром, печиво безглютенове з горіхами. Кухарі мали змогу побачити приготування страв, скуштувати їх і отримати відповіді на запитання, а також сертифікати про проходження навчання.