A A A K K K
для людей із порушенням зору
Юрковецька громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Дорогі ветерани Другої світової війни, учасники бойових дій, трудівники тилу, солдатські вдови, діти війни та жителі громади!

Дата: 07.05.2021 15:37
Кількість переглядів: 1147

Дорогі ветерани Другої світової війни, учасники бойових дій, трудівники тилу,

солдатські вдови, діти війни та жителі громади!

 

8 травня ми відзначаємо День пам’яті та примирення і 76-у річницю Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, бо серцем, душею та розумом відчуваємо, що найдорожчим є Мир, а найстрашніше в світі – це війна. 

Розуміння цього нас єднає і робить сильнішими. Скільки б не минуло часу, а День Перемоги завжди буде світлим днем зі сльозами на очах. Ця дата житиме в наших серцях. А у пам'яті назавжди залишаться святі імена тих, хто віддав своє життя за рідну країну, хто повернувся зі страшними каліцтвами та померли вдома, хто загинув у концлагерах, пропав безвісті.

Минуле України - це суцільна боротьба нації за створення власної держави. Тому сьогодні, у цей нелегкий для країни час, ми повинні згадати помилки минулого, щоб не повторювати їх у майбутньому.

Ми схиляємо голови перед світлою пам'яттю героїв, які захистили нас в 20-му сторіччі, добровольців та бійців Збройних Сил України, які загинули на Східному кордоні вже у наш час, всіх, хто загинув у боротьбі з ненависним ворогом, захищаючи рідну землю. Віддаємо глибоку шану кожному, хто боровся за Вільну та Соборну Україну.

Неоціненний вклад у Перемогу жінок - матерів, дружин, сестер. Вони не тільки воювали - вони ростили дітей, працювали за кількох, рятували солдат на передовій і в госпіталях. Честь їм і слава, вічна наша пам'ять, глибока шана і людська вдячність!

Пам'ять - непідвладна часу, вона вічна. В наших душах і серцях сьогодні - гордість і радість наполовину зі святою скорботою. Бо дуже велика ціна Перемоги.

Велика шана ветеранам, учасникам визвольних рухів, родинам, які втратили найдорожче - синів, чоловіків, батьків, не залишимо без уваги сім’ї, що залишилися без рідної домівки, усіх, хто несе важку і небезпечну варту задля України.

Вічна пам'ять загиблим, честь і слава живим героям!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь