A A A K K K
для людей із порушенням зору
Юрковецька громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Новий автомобіль для Ржавинецької АЗПСМ

Дата: 04.09.2020 12:55
Кількість переглядів: 3416

 

Фото без опису

 

3 вересня  перед будівлею Ржавинецької сільської лікарської амбулаторії загальної практики сімейної медицини сільський голова Юрковецької ОТГ Віталій Шафер привітав медиків та жителів громади з приємною подією і вручив ключі від новенького авто сімейному лікарю.

Дане авто слугуватиме для перевезення медичного персоналу, лікарських засобів і медичного обладнання та особливо необхідне для того, щоб сімейний лікар зміг швидко приїхати додому до пацієнтів, які з об’єктивних причин не можуть прийти на прийом до лікаря.

Авто придбано Юрковецькою сільською радою за рахунок субвенції з державного бюджету на здійснення заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я  у сільській місцевості.

Загальна сума такої покупки становить 499 000 грн. Придбане  авто RENO DOKKER з максимальною комплектацією та з врахування найновіших технологій.

В 2019 році було проведено капітальний ремонт будівлі Ржавинецької амбулаторії. В рамках капітального ремонту було здійснено заміну перекриття, утеплення фасаду, оновлено усі внутрішні приміщення, підведено холодну та гарячу воду, влаштовано каналізацію. Також в 2019 році для 4-ох амбулаторій ОТГ придбано обладнання для телемедицини.

Сільський голова Віталій Шафер наголосив, що пріоритетними завданнями діяльності  Юрковецької сільської ради є збереження життя та здоров’я жителів нашої громади, тому і в подальшому сільською радою планується розвиток сільської медицини в громаді, а це й проведення капітальних ремонтів усіх амбулаторій та ФАПів громади, забезпечення усіх сімейних лікарів автомобілями та закупівлею сучасного обладнання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь