Юрковецька громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Новий автомобіль для Ржавинецької АЗПСМ

Дата: 04.09.2020 12:55
Кількість переглядів: 3457

 

Фото без опису

 

3 вересня  перед будівлею Ржавинецької сільської лікарської амбулаторії загальної практики сімейної медицини сільський голова Юрковецької ОТГ Віталій Шафер привітав медиків та жителів громади з приємною подією і вручив ключі від новенького авто сімейному лікарю.

Дане авто слугуватиме для перевезення медичного персоналу, лікарських засобів і медичного обладнання та особливо необхідне для того, щоб сімейний лікар зміг швидко приїхати додому до пацієнтів, які з об’єктивних причин не можуть прийти на прийом до лікаря.

Авто придбано Юрковецькою сільською радою за рахунок субвенції з державного бюджету на здійснення заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я  у сільській місцевості.

Загальна сума такої покупки становить 499 000 грн. Придбане  авто RENO DOKKER з максимальною комплектацією та з врахування найновіших технологій.

В 2019 році було проведено капітальний ремонт будівлі Ржавинецької амбулаторії. В рамках капітального ремонту було здійснено заміну перекриття, утеплення фасаду, оновлено усі внутрішні приміщення, підведено холодну та гарячу воду, влаштовано каналізацію. Також в 2019 році для 4-ох амбулаторій ОТГ придбано обладнання для телемедицини.

Сільський голова Віталій Шафер наголосив, що пріоритетними завданнями діяльності  Юрковецької сільської ради є збереження життя та здоров’я жителів нашої громади, тому і в подальшому сільською радою планується розвиток сільської медицини в громаді, а це й проведення капітальних ремонтів усіх амбулаторій та ФАПів громади, забезпечення усіх сімейних лікарів автомобілями та закупівлею сучасного обладнання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь