A A A K K K
для людей із порушенням зору
Юрковецька громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Звернення з нагоди 34 річниці Чорнобильської катастрофи

Дата: 25.04.2020 11:42
Кількість переглядів: 2064

Шановні земляки!
Шановні ліквідатори аварії на ЧАЕС !

26 квітня— день пам’яті, день скорботи і роздумів.
Серед усіх трагедій, які пережило людство, чорнобильська катастрофа не має аналогів за масштабами  екологічної біди, руйнівного впливу на здоров’я, психіку людей, на  життя. Ці страшні наслідки ще довго відчуватимуть на собі майбутні покоління. Після 26 квітня 1986р.  кожен з нас живе з великою тривогою за майбутнє прийдешніх поколінь, яких торкнулося Чорнобильське лихо, і усвідомлює всю незахищеність людства перед катастрофами планетарного масштабу. Розміри Чорнобильської катастрофи могли б бути ще більшими і жахливішими, якби на поєдинок з розбурханим атомом з перших хвилин аварії не вступили тисячі людей.

До першої шеренги сміливців стали і жителі нашої громади. Вони разом зі своїми побратимами з усіх куточків країни захистили собою і світ, і нас з вами. Це були люди різного віку, різних спеціальностей і різного характеру. Пожежники і водії, медики і будівельники, військові і працівники сфери обслуговування, правоохоронних органів, військовослужбовці.

Пам’ять не має строку давності. У наших серцях, у серцях прийдешніх поколінь житимуть імена тих, хто собою захистив світ від атомного лиха, хто передчасно пішов від нас, уражений Чорнобилем.  Схилімо свої голови перед усіма, кого сьогодні вже немає з нами, перед тими, хто ціною власного життя оплатив шанс на життя мільйонів. Урятований світ — найкращий пам’ятник тим, хто загинув у чорнобильському пеклі.

 

Шановні ліквідатори аварії на ЧАЕС ! 

Дозвольте висловити вам безмежну вдячність та засвідчити  шану за ваш величний вчинок. Ціною власного життя, без зайвих вагань та роздумів ви ліквідовували наслідки аварії. Усвідомлюючи всю небезпечність ситуації, ви не замислювались про власну безпеку. Ви робили все від вас залежне для збереження життя людей  у всьому світі.

Дякуюємо вам за героїзм, за мужність та самовідданість, сміливість та відвагу. Зичимо вам щиро міцного здоров’я,  вашим родинам – благополуччя, спокою та злагоди. Миру – нашій Україні.

З повагою сільський голова Шафер В.В.

та виконавчий комітет Юрковецької сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь