A A A K K K
для людей із порушенням зору
Юрковецька громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Вчитель року-2020

Дата: 02.12.2019 15:45
Кількість переглядів: 884

        Всеукраїнський конкурс «Учитель року» щороку відкриває тисячі нових імен талановитих педагогів, об’єднує відданих своїй справі, творчих, відкритих до нових знань, готових ділитися своїми надбаннями вчителів. Цього року родзинками навчання молодших школяриків ділилися креативні і творчі вчителі, натхненні ідеями Нової української школи.

          І ось завершено І тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020» у номінації «Початкова освіта», у якому виявили бажання взяти участь, заявити про свій досвід 3 вчителів Юрковецької ОТГ: С. В. Каплун, І.І. Купровська, В. Д. Настащук. Конкурсанти пройшли 5 випробувань: «Тести», «Проект», «Практична робота», «Методичний експромт», «Урок»,  під час яких продемонстрували професійну майстерність, творчий потенціал, психолого-педагогічну та фахову підготовку, уміння використовувати сучасні освітні технології та креативний підхід у навчанні молодого покоління.. Учасниці конкурсу вдало використовували інноваційні технології, які захоплювали учнів, пробуджували в них інтерес та стимулювали мотивацію, навчали самостійного мислення та дій, провели нестандартні, інтегровані уроки з елементами  дидактичних, рольових ігор, пошуково-дослідницької роботи. Виступи з проблем, які визначило журі для розроблення проектів у супроводі електронної презентації були цікавими та змістовними. Інноваційність, харизму, неспокій духу продемонстрували конкурсанти, коли проводили уроки на останньому етапі конкурсних випробувань, використовуючи сучасні форми навчання, інтерактивні методи, комп’ютерні технології.

            Журі відзначили високий  рівень професіоналізму учасників, їх фахової майстерності. Боротьба за перемогу була напруженою! Проте випробування ще більше загартували педагогів і наповнили позитивом, принесли новий досвід та нових друзів, надали стимул до подальшого зростання. Всі учасники гідно подолали непростий шлях до фіналу і цим підтвердили, що по праву належать до вчителів, яких із гордістю сьогодні називають «агентами змін».

          Переможницею І туру конкурсу, за рішенням журі, визнано учителя Добриновецького ЗЗСО Каплун Сніжану Василівну,  ІІ місце посіла Купровська Ірина Іванівна (Юрковецький ЗЗСО), ІІІ місце – Настащук Валентину Дмитрівну (Баламутівський ЗЗСО). Щиро дякуємо всім учасникам та членам журі за професіоналізм, відкритість, готовність до спілкування та позитивний настрій.  Бажаємо наснаги і творчих успіхів!                                                                                                                                                           Вітаємо заклади освіти, в яких працюють такі майстри своєї справи. Творчості, натхнення, нових педагогічних знахідок та перемоги бажаємо  Сніжані Василівні, яка представлятиме Юрковецьку ОТГ на обласному турі конкурсу «Учитель року – 2020» в номінації «Початкова освіта»!

          Особливу вдячність висловлюємо дирекції та педколективам Юрковецького, Добриновецького та Погорілівського ЗЗСО за організацію умов для проведення уроків у початкових класах, а також за створення дружньої та теплої атмосфери під час проведення конкурсу «Учитель року – 2020». Окрема подяка учням та вчителям початкових класів Погорілівського ЗЗСО, які підтримали і допомогли учасникам змагань показати педагогічну техніку сучасного вчителя.

           Всім успіхів, наснаги та нових педагогічних звершень!

Завантажити фото


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь